Kom godt i gang i Spirituelt Netværk

Denne artikel hjælper dig til at komme godt i gang med Spirituelt Netværk.

Lidt om tilmelding

At komme igang er ikke svært, du starter simpelthen med at klikke Tilmeld. Du vil så komme frem til en oversigt over hvilken form for medlemskab du ønsker. Du kan vælge mellem; 1 måned, ½ år eller 1 år. For alle tre gælder, at du lige nu får 1 måned gratis oveni - det betyder at første måned er gratis.

Tilmeldingen virker som et medlemskab, og vil blive fornyet automatisk, når udløbsdatoen er nået. Du kan når som helst afmelde dit medlemskab, og vil derefter ikke længere blive trukket for medlemsgebyr. Hvis du afmelder dig inden den første gratis prøvemåned er slut, vil du ikke blive trukket noget medlemsgebyr. Efter afmelding har du stadig adgang til netværket i resten af din medlemsperiode.

Din profil /dine oplysninger

I tilmeldingsprocessen, indtaster du dine oplysninger - de fleste kan du redigere i senere, men det gælder ikke alle oplysninger fx; brugernavn, alder og køn. Hvis du senere vil redigere dine oplysninger kan du gøre det ved at klikke dig ind på din profil; Netværket (i den øverste menu /nr 1. på billeder herunder), herefter: Profil (i den sorte menulinje)og herefter: Om (i den hvide menulinje). Klik herefter på blyanten under basisinformation.

Du kan nu ændre i dine oplysninger, du kan oploade et nyt profilbillede eller coverbillede, og du kan også indstille hvilke oplysninger som du ønsker skal være tilgængelige for andre. Du kan også vælge om oplysningerne skal være tilgængelige for alle medlemmer, kun for dine venner, eller kun for dig. Hvis du ændrer i dine oplysninger, så husk at klikke på den lilla knap forneden; 'opdater' - gør du ikke det, bliver dine ændringer ikke gemt.

Vær også opmærksom på menuen til venstre, her kan du sætte indstillingerne for dine privatindstillinger, og for dine beskeder. For begge muligheder vil der åbne sig nye undermenuer, der giver dig fuld kontrol over din færden på Spirituelt Netværk. 'Dine beskeder' er det sted, hvor du vælger hvilke opdateringer du ønsker Spirituelt Netværk skal sende dig beskeder omkring på mail, og hvilke opdateringer du vil underrettes om på siden.

Mail med opdateringer

Når du har oprettet din profil vil du modtage en email med et aktiveringslink. Har du ikke modtaget linket i løbet af et par minutter, så tjek om det er havnet i din spambakke.

(Hvis du fremover vil være sikker på, at mails fra Spirituelt Netværk ikke havner i din spambakke, er det en god ide både at tilføje Spirituelt Netværks mailadresse som 'kontaktperson' i dit mailprogram, at tilføje Spirituelt Netværks mailadresse som sikker afsender i dit mailprogram og at tilføje hjemmesideadressen /domænet som sikker afsender.

Det vil være en god ide at du i dit mailprogram opretter en mappe kun til mails fra Spirituelt Netværk. Hvis du gemmer dine mails her, så vil du altid let kunne finde tilbage til en bestemt mail, du har fået fra Spirituelt Netværk.

Du har til enhver tid kontrol over hvor mange mails du ønsker at modtage fra Spirituelt Netværk. Når du er logget ind, kan du under menupunktet ’Administrer beskeder’ vælge hvilke notifikationer du ønsker at modtage besked om på e-mail og hvilke du vil have notifikationer om på siden. Vær opmærksom på at gennemgå alle undermenuer, og at klikke gem til sidst. Under menupunktet 'Mine opdaterings tilmeldinger' kan du vælge hvilke debat opdateringer, du ønsker at modtage besked om på e-mail.

Overblik over dine muligheder i Spirituelt Netværk

Når du klikker dig ind på Spirituelt Netværk (1.) vil du få adgang til hovedmenuen, som ser sådan her ud:

godt igang

Her er en kort gennemgang af mulighederne herfra.

# 2., # 13 og # 16: Du starter på forsiden med en oversigt over de seneste opslag. Du kan filtrere hvilke opslag du vil se, ved at klikke på feltet ud for nr. 13 - filtrer tidslinje. En anden mulighed for at filtrere er felt nr. 16. filtrer nyhedsopslag.

# 3: Knappen 'Profil' på den sorte menu, vil åbne og vise din profil. Med den kommer en hel ny menu, som giver dig et overblik over dine arrangementer, debatter, venner, grupper, følgere og meningsmålinger. Der er også en kalender, der viser dine tilmeldte arrangementer. Og så er det også her, du kan ændre dine indstillinger, og oplysningerne på din profil.

# 4.: den 3. knap på den sorte menu hedder 'Grupper'. Her får du et overblik over grupperne, og du kan tilmelde dig, eller selv oprette grupper. Grupperne er inddelt i kategorier, for lettere at få overblik. Hvis du ønsker at dele noget med en gruppe, kan du gøre det her. Grupper kan oprettes i flere kategorier; de kan være offentlige, semi offentlige, private eller kun for inviterede. Du kan læse mere om hvad forskellen er på disse kategorier, når du opretter din første gruppe.

# 5.: den næste knap på menulinjen hedder 'Arrangementer'. Denne side minder lidt om 'Grupper', bortset fra at her handler det om arrangementer. Her får du et overblik over arrangementerne, og du kan tilmelde dig, eller selv oprette arrangementer. Arrangementerne er inddelt i kategorier, for lettere at få overblik. Hvis du ønsker at dele noget med de andre deltagere der er tilmeldt et arrangement, kan du gøre det her. Arrangementer kan oprettes i flere kategorier; de kan være offentlige, private eller kun for inviterede. Du kan læse mere om hvad forskellen er på disse kategorier, når du opretter dit første arrangement.

# 6.: Medlemmer. Her kan du se hvem der er medlem af Spirituelt Netværk. Hvis der er nogen du kender, kan du anmode om deres venskab. Du kan også vælge at begynde at følge dem, eller du kan sende dem en privat besked. Hvis der er specifikke medlemmer, som du ikke ønsker skal kunne se oplysninger om dig, kan du søge dem her, og blokere dem. Hvis du mener et medlem har opført sig upassende, kan du sende en anmendelse her. Der vil blive fulgt op på alle anmeldelser.
Under din profil, kan du bestemme hvad andre medlemmer kan se om dig. Du kan bestemme hvem der kan finde din profil i deres søgning, hvem der kan starte samtale med dig, hvem der kan se din historik, og dine opslagskommentarer.

# 7.: Meningsmålinger. Her kan du oprette meningsmålinger af enhver slags. Du kan også stemme i meningsmålinger som andre har oprettet.

# 8.: Søgning i Spirituelt Netværk. Skriv et søgeord, og du vil finde resultater der matcher i Spirituelt Netværk. Efter du har klikket på søgning, vil du kunne klikke på en tragt, for at indsnævre din søgning. Du vil også kunne vælge 'Avanceret søgning' som giver endnu flere søgemuligheder.

# 9.: Venneanmodninger. Her vil du få en besked hvis nogen anmoder om dit venskab.

# 10. Samtaler. Her vil du få en besked, hvis nogen skriver en besked til dig. Du kan også selv sende en besked, eller få et overblik over dine samtaler.

# 11.: Underretninger. Beskeder til dig, om hvad der er sket i Spirituelt Netværk siden sidst.

# 12.: Klikker du på miniaturebilledet af dit profilbillede, ruller en større menu ud. De fleste af disse menupunkter findes også på den sorte menu, vi allerede har gennemgået, eller på 'Debatmenuen' som bliver gennemgået længere nede. De eneste tre punkter jeg vil nævne herfra er derfor:

# Aktivitetslog: her kan du se et overblik over din færden på Spirituelt Netværk. Du kan gå ind og ændre hvem der kan se hvad, eller du kan slette noget helt.

# Inviter venner: denne side giver dig mulighed for at invitere dine venner og bekendte, til at blive medlem af Spirituelt Netværk. 

# Log af. Allernederst har du mulighed for at logge af.

Debatmenuen

Hvis du holder musen over menupunktet Netværket, som er nr. 1 på billedet, og holder uden at klikke, vil du få et undermenupunkt frem, der hedder 'Debatter'. Klikker du her, kommer du frem til debatmenuen.
Du skal være logget ind, for at se noget her, er du ikke logget ind, ser her meget tomt ud.

Er du ikke logget ind, kan du logge ind ved at klikke på hængelåsen til højre i den sorte menu. Du starter nu på hovedsiden med alt hvad der har været af indslag i debatter siden sidst. Menupunktet kategorier, viser debatterne sorteret efter kategorier. Hvis du vil stille et spørgsmål eller starte en debat, gør du det ved at klikke på blyanten. Vælg herefter den kategori som bedst passer til dit emne.
Ligesom i Netværksmenuen, har du også her to ikoner, som gør dig opmærksom på, hvis nogen skriver en privat besked, eller der er andre notifikationer. Helt yderst til højre, kan du klikke på dit miniprofilbillede, og få vist en større menu. Menuen til venstre fører til Spirituelt Netværks basismenu, den sorte menu vi gennemgik herover. Menuen til højre viser dig genveje til de debatopslag du har oprettet, de debatopslag du har markeret som favoritter, og dine opdaterings tilmeldinger. Opdateringstilmeldinger - under dette punkt, kan du tilmelde at få sendt en mail, hvis du vil underrettes i forhold til hvad der har med debatter at gøre. Du har mange muligheder for at præcisere din tilmelding. Tilsidt og nederst på denne menu, har du mulighed for at logge af.

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, kan du gøre det ved at holde musen over 'Netværket' (i den øverste menu), så vil menuen åbne sig, og du kan vælge mit medlemskab. Hvis du har et løbende medlemskab, kan du opsige det ved at klikke på 'Stop medlemskab' og herefter klikke på 'bekræft' i det nye vindue der åbner sig. Du kan også følge dette link hvis du er logget ind.

Tilmeld dig nu og bliv en del af fællesskabet med det samme - Lige nu er det helt Gratis!

Nyhedsbrev

Få besked når der sker noget nyt.


fblogo

© Copyright 2019- www.spiritueltnetvaerk.dk All Rights Reserved

betaling9